homo News

Nepi ka tanggal News, Comments jeung gagasan ti dunya homo dibawa ka fingertips Anjeun. Bagikeun kawas tur sambungkeun socially.

Ngan sababaraha guys seksi anu ogé cinta Egay!

Maca deui

win langka keur gays di Kénya

Afrika teu tempat paling marahmay pangeusina janten kabuka homo. Kasusah anu cukup lumrah tur bisa ngawengku "ujian médis". Dina win keur komunitas LGBTQ, pangadilan Kenyan maréntah yén ujian anal kapaksa nu haram. Hakim ceuk "subjecting nu petitioners ka pamariksaan anal Ngalanggar hak nu Petitioners 'handapeun Artikel 25, 27, 28 na 29 tina konstitusi" jeung "pamakéan bukti diala ngaliwatan pamariksaan anal tina petitioners dina cara ngagawe kriminal ngalawan aranjeunna ngalanggar hak-hak maranéhna dina artikel 50 konstitusi "." fatwa mangrupa hambalan rongkah mah ukur aya di upholding martabat homoseks anu kukituna geus subjected ka indignities tina pamariksaan anal tapi ogé kana aturan ...
Maca deui

kubu konsentrasi datang deui di Éropa, pikeun gays.

Protes di Éropa Kulon, utamana di Inggris sarta Rusia, geus dibawa sababaraha perhatian ka plight nu. Protes di AS nu sparse. Ngan sababaraha sénator AS nu mencét pikeun aksi diplomatik.
Maca deui

Ku kituna henteu Ben de la creme bener balik minggu ieu?

Ben atawa "De La" salaku sering disebut, manehna geus sacara resmi geus sebat kompetisi pikeun durasi Séred lomba édisi Allstars 3 nu Rupaul ayeuna urang jeung némbongkeun euweuh tanda waning, jadi naha ieu manehna dikabarkan ngirim sorangan imah minggu ieu tinimbang voting kaluar kompetisi?
Maca deui

Egay Blog

Maca deui
en English
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca Catalàceb Cebuanony Chichewazh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Greekgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausahaw Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu
{