kubu konsentrasi datang deui di Éropa, pikeun gays.

Ngan saloba mungkir Holocaust kajadian, ayeuna nu deniers nu datang kaluar Éropa wétan paribasa kubu konsentrasi homo teu aya.

"Aktivis HAM disebut nyieun up sagala sorts gede bohong duit," ceuk Présidén Chechnya Ramzan Kadyrov. Chechnya mangrupakeun hub Éropa utama pikeun gugatan ti gays.

Homo Konsentrasi kubu Rusia

News sahiji kubu konsentrasi sumping kaluar di 2017. média toko Rusia jeung grup HAM dibawa Kecap ieu di kulon. Dina Chechnya, média téh kaayaan-dikawasa jeung toko oposisi teu diijinkeun, jadi meunang konfirmasi ti pamaréntah aya anu mustahil.

Presiden Kadyrov ditambahkeun, "Éta kabéh mangrupa penemuan ku agén asing anu dibayar sababaraha kopecks". A kopeck, hadé katelah ruble, nyaeta mata uang dina Chechnya. Hiji kopeck sia kirang ti dua cents AS.

Presiden Kadyrov indit kituna sajauh mun mungkir homoseks malah aya di wewengkon-Na. basa nya éta strikingly wawuh ka denials ti nagara Wétan Tengah. Anjeunna ngadawuh, "Lamun aya jalma sapertos di Chechnya, organ penegak hukum moal bakal perlu boga nanaon mun ngalakukeun sareng maranehna lantaran baraya maranéhanana bakal dikirim aranjeunna wae ti mana euweuh balik".

panolakan na indit undak panas panungtungan salajengna nalika anjeunna ngadawuh, "Lamun aya wae gays, dicokot jauh ti urang. Ka purify getih urang, lamun aya wae, dicokot."

média Rusia geus dipasang loba carita ngeunaan kasusah tina gays di wilayah Jawa Barat. Sababaraha jalma anu geus lolos ti wewengkon dilaporkeun dina panyiksaan maranéhna ngalaman. Sahanteuna hiji, Mover Eskarkhanov, ieu badgered kana apologizing pikeun laporan nya ku siksaan tur nampik manehna nyaeta homo.

Bari haratis ti despots di Chechnya, Eskarkhanov boga kulawarga anu tetep. Manéhna hirup di Jerman. "Éta nerangkeun yén lamun kuring terus ngobrol, pasti bakal masalah. Éta cenah mah mimitina kudu mikir ngeunaan kulawarga kuring," manehna ngawartoskeun wartawan.

Batur anu ogé lolos sarta boga kulawarga janten hariwang ngeunaan geus nyangkut kana carita maranéhanana panyiksaan jeung nyiksa.

Protes di Éropa Kulon, utamana di Inggris sarta Rusia, geus dibawa sababaraha perhatian ka plight nu. Protes di AS nu sparse. Ngan sababaraha sénator AS nu mencét pikeun aksi diplomatik.


Ninggalkeun comment hiji

en English
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca Catalàceb Cebuanony Chichewazh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Greekgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausahaw Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu
{