win langka keur gays di Kénya

Afrika teu tempat paling marahmay pangeusina janten kabuka homo. Kasusah anu cukup lumrah tur bisa ngawengku "ujian médis". Dina win keur komunitas LGBTQ, pangadilan Kenyan maréntah yén ujian anal kapaksa nu haram.

homo Kénya

Hakim ceuk "subjecting nu petitioners ka pamariksaan anal Ngalanggar hak nu Petitioners 'handapeun Artikel 25, 27, 28 na 29 tina konstitusi" jeung "pamakéan bukti diala ngaliwatan pamariksaan anal tina petitioners dina cara ngagawe kriminal ngalawan aranjeunna ngalanggar hak-hak maranéhna dina artikel 50 konstitusi ".

"Fatwa mangrupa hambalan rongkah mah ukur aya di upholding martabat homoseks anu kukituna geus subjected ka indignities tina pamariksaan anal tapi ogé kana aturan hukum di Kenya," ceuk Eric Gitari, sutradara eksekutif teh Gay Nasional na lesbian Komisi Hak Asasi manusa (NGLHRC).

The NGLHRC dibawa bisi ka pangadilan. Dua lalaki ditéwak di 2015 on kacurigaan tina mibanda kelamin homo, nu haram di Kenya. Lalaki anu forcibly nalungtik ku pajabat kaamanan di hiji imah gering di Mombasa. Tembok ogé kapaksa nyokot hiji test HIV.

HIV di Afrika mangrupa wabah. 91 persén barudak positif HIV di dunya hirup di Afrika sarta 23.8 juta jalma aya anu kainfeksi kasakit.

hal ieu banding salaku NGLHRC leungit di 2016 nalika Pangadilan Luhur Mombasa maréntah ujian sapertos anu légal. Pangadilan di banding overturned éta.

The <A HREF= "https://s3.amazonaws.com/PHR_other/statement-on-anal-examinations-in-cases-of-alleged-homosexuality.pdf"> Pranata mangsa Para ahli Forensic Grup </a> kapanggih ujian ieu anu holdover ti sababaraha taun ka pengker na boga dadasar médis. laporan nyebutkeun, "keur validitas pamariksaan anal forcibly dilakukeun dina beungeut sapatemon anal consensual. Dina ubar, validitas tés sagala gumantung kana sensitipitas na (kamampuh test ka neuleu ngaydentipikasi maranéhanana jeung kasakit / kaayaan dipikaresep) sarta spésifisitas (kamampuh test ka neuleu ngaydentipikasi jalma tanpa kasakit / kaayaan dipikaresep). Aya euweuh nalungtik demonstrate kepekaan atawa spésifisitas tina pamariksaan rectal digital pikeun ngadeteksi sapatemon anal consensual ".

The NGLHRC ogé nangtang hukum Kenyan nyarios kelamin homoseks haram. Banding Pangadilan fatwa diperkirakeun dina telat April.


koméntar 3

  • nu pangalusna cbd minyak di pasar

    Layeltkakesseks

  • calana amore

    bogdan

  • amore kelamin

    renatoxx

Ninggalkeun comment hiji

en English
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca Catalàceb Cebuanony Chichewazh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Greekgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausahaw Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu
{