Ku kituna henteu Ben de la creme bener balik minggu ieu?

Ku kituna henteu Ben de la creme bener balik minggu ieu?

Ben atawa "De La" salaku sering disebut, manehna geus sacara resmi geus sebat kompetisi pikeun durasi Séred lomba édisi Allstars 3 nu Rupaul ayeuna urang jeung némbongkeun euweuh tanda waning, jadi naha ieu manehna dikabarkan ngirim sorangan imah minggu ieu tinimbang voting kaluar kompetisi?

Ben de la creme Rupauls allstars Séred lomba 3- Bade ngarep jadi jawara?

Dina kaulinan ngarobah episode kami ningali dirina striving ka hareup pek teh sakali deui sarta ogé lip-syncs ngalawan Trixie dina pembuatan costume tantangan, sarta ngéléhkeun.

Salila musyawarah nya manehna Talks About depresi nya jeung kumaha kompetisi éta teuing tekanan keur dirina tetep nepi moméntum jeung dina pulas tina nasib, tinimbang ngaleungitkeun Aja sakumaha nya pilihan lip-iteuk, megatkeun nyandak sorangan kaluar tina persamaan, sarta "jauh Sashay urang".

Ngareureuwas sarta teu perlu jadi Jigana urang sadayana terang manehna bakal geus Isro sagala cara jeung di panggung ieu teh kuda favorit meunang. Naha teu bisa manehna ngan tetep babarengan jeung meunang leuwih garis finish? fans nya bakal kuciwa. Permios Ben de la. x


koméntar 2

  • naon ieu isotretinoin dipaké pikeun

    JaneQuazy

  • pos 1290

    renatoxx

Ninggalkeun comment hiji

en English
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca Catalàceb Cebuanony Chichewazh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Greekgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausahaw Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu
{