Tentang Kami

Misi urang

Egay dijieun saukur kaluar tina realisasi urang boga dulur téh unik, husus, salah sahiji jenis a. Simkuring terang kami hayang nulungan langkung urang manggihan sarta nganyatakeun uniqueness maranéhanana sarta némbongkeun dunya ngan kumaha husus maranéhna sabenerna mangrupakeun.

Approach kami

parusahaan urang dumasar di Perancis. Urang ngerjakeun suppliers sakuliah dunya sarta gudang kami barang utamana di Asia. Tujuanana urang téh pikeun milih trend produk pangalusna nu minuhan kriteria kami kualitas sarta stylishness bari sésana affordable. item nu dipilih nu dirancang pikeun ngidinan Anjeun pikeun nganyatakeun kapribadian anjeun bari ngabogaan umur panjang alus teuing.

Bondowoso kami

Urang rék mawa Anjeun kabagjaan nalika geus senang, anjeun bogoh, anjeun ngarambat atawa nalika anjeun damel. Sarta kami geus di dieu pikeun mantuan Anjeun pikeun nganyatakeun kapribadian bangga anjeun teuing! Éta naha kumpulan urang nawiskeun baju jero seksi jeung asesoris rongkah. Item kami oge praktis tur diulik nawarkeun maneh maksimal pelesir ku ngagunakeun aranjeunna. Kami kawas anjeun! Sarta kami kukituna cinta nu kukituna bagikeun impian anjeun sarta realizations anjeun jeung urang.

Filosofi kami

Tangtu, perusahaan urang bakal jadi keur euweuh, upami ieu mah keur konsumén urang endah pisan. Ieu naha urang salawasna nawiskeun anu pangalusna jeung friendliest rojongan customer, kudu anjeun mibanda patalékan atanapi isu jeung pesenan Anjeun. Kanyataanna, urang bisa moal janten bisnis kulawarga tapi pasti urang Tujuan pikeun ngubaran sagala konsumén urang salaku kulawarga, cukup ku lantaran pantas dinya!

kumpulan urang di dieu pikeun nembongkeun ngan kumaha Heboh tur husus anjeun.
Jadi kotektak ngaliwatan toko kami sarta nyokot hiji dua produk atanapi nu resep ...
Ieu waktu pikeun ngubaran diri! Hatur nuhun pikeun milih kami!

en English
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca Catalàceb Cebuanony Chichewazh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Greekgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausahaw Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu
{