pamayaran aman

Egay pambayaran aman

Naon belang?

Belang mangrupa salah sahiji pausahaan ngarah anu ngamungkinkeun padagang nawarkeun pangmayaran kartu kiridit pinuh aman online.

Belang nawarkeun hiji kaamanan unik tina pangmayaran:

  • Kreasi a token beuli nyieun urus jeung belang: data sénsitip anjeun pernah nembus server kami nu ensures kaamanan total
  • Enkripsi tur urus integritas: protokol SSL
  • 3D Verifikasi aman
  • Perlindungan ngalawan usaha Hacking: Radar alat anti panipuan

Naon SSL?

sertipikat SSL on Equestrihome na PayPal ngidinan Anjeun pikeun encrypt data anjeun sakumaha eta ditransferkeun. Alamat situs dimimitian ku "HTTPS" atawa padlock yén precedes eta anu jaminan yén anjeun ngotéktak loka kalawan protokol SSL. Hal ieu ngamungkinkeun auténtikasi tina séntral jeung enkripsi inpormasi dikirimkeun mastikeun yén data anjeun teu bisa disadap fraudulently.

en English
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca Catalàceb Cebuanony Chichewazh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Greekgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausahaw Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu
{