Sarat & Kaayaan

Sarat Service jeung Kaayaan

Sarat jeung Kaayaan keur produk dijual dina situs https://egay.shop.

Artikel 1 - Objék

istilah jeung kaayaan ieu ngatur jualan ku Egay Toko on https://egay.shop.

IHTISAR

ramatloka ieu dioperasikeun ku Egay Toko. Sakuliah loka, istilah "urang", "kami" sarta "urang" tingal EToko homo. EToko homo nawarkeun ramatloka ieu, kaasup sagala informasi, parabot jeung jasa sadia ti situs ieu ka anjeun, anu pamaké, conditioned kana ditampa anjeun sadaya istilah, kaayaan, kawijakan jeung notices nyatakeun di dieu.


Ku ngadatangan loka urang jeung / atawa purchasing hal ti urang, Anjeun kalibet dina "Service" urang jeung satuju jadi kabeungkeut ku istilah jeung kaayaan di handap ( "Sarat of Service", "Sarat"), kaasup nu watesan tambahan jeung kaayaan jeung kawijakan referenced dieu jeung / atawa sadia ku hyperlink. Sarat ieu of Service dilarapkeun ka sakabéh pamaké loka, kaasup tanpa pamaké watesan anu panyungsi, padagang kaki lima, konsumén, padagang, jeung / atawa kontributor eusi.

Mangga baca Sarat ieu of Service sacara saksama saméméh ngakses atawa ngagunakeun website urang. Ku ngakses atawa ngagunakeun bagian mana wae loka, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku Sarat ieu of Service. Mun anjeun teu satuju kana sagala istilah jeung kaayaan kasapukan ieu, mangka anjeun bisa jadi teu ngakses website atawa maké ladénan nu mana waé. Lamun Sarat ieu of Service dianggap hiji tawaran, ditampa ieu dinyatakeun dugi ka Sarat ieu of Service.

Sakur fitur anyar atawa pakakas nu ditambahkeun ka toko kiwari ogé jadi matapelajaran wajib ka Sarat of Service. Anjeun tiasa marios versi nu panganyarna tina Sarat of Service iraha wae dina kaca ieu. Urang cagar hak pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae Sarat ieu of Service ku ngeposkeun apdet jeung / atawa parobahan website urang. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa kaca ieu périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka website di handap ieu posting parobahan nu mana wae nu constitutes ditampa parobahan maranéhanana.

toko kami geus hosted on Shopify Inc. Aranjeunna nyadiakeun kami jeung platform online e-commerce anu ngamungkinkeun urang pikeun ngajual produk jeung jasa kami ka anjeun.

Artikel 2 - Toko Sarat Online

Ku agreeing mun Sarat ieu of Service, anjeun ngagambarkeun yén anjeun sahanteuna umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal, atawa nu aya umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal jeung maneh geus ditangtukeun urang idin anjeun pikeun ngawenangkeun salah sahiji tanggungan minor anjeun ngagunakeun loka ieu.
Anjeun teu bisa make produk urang keur sagala Tujuan ilegal atawa diidinan atawa mungkin anjeun, dina ngagunakeun Service di, ngalanggar hukum sagala di yurisdiksi anjeun (kaasup tapi henteu diwatesan ku hukum hak cipta).
Anjeun teu kudu ngirimkeun nu mana wae nu cacing atawa virus atawa kode alam destructive.
A breach atawa palanggaran salah sahiji Sarat bakal hasil dina terminasi saharita di Layanan Anjeun

Artikel 3 - Kaayaan Umum

Urang cagar hak pikeun nolak service ka saha pikeun alesan nu mana wae iraha wae.
Anjeun ngarti anu eusi Anjeun (teu kaasup informasi kartu kiridit), bisa dibikeun unencrypted jeung ngalibetkeun (a) transmisi leuwih rupa-rupa jaringan; jeung (b) parobahan akur jeung adaptasi sasuai téhnis tina nyambungkeun jaringan atawa alat. informasi kartu kiridit sok énkripsi salila transfer liwat jaringan.
Anjeun satuju teu baranahan, jadi gaduh panulisan, salinan, ngajual, resell atawa mangpaatkeun nu mana wae bagian tina Service, ngagunakeun Service, atawa aksés ka Service atawa kontak nu mana wae nu dina website ngaliwatan nu service ieu disadiakeun, tanpa express ditulis idin ku urang .
Lulugu anu digunakeun dina kasapukan ieu kaasup pikeun genah ngan jeung moal ngawates atawa lamun heunteu mangaruhan Sarat ieu.

Artikel 4 - akurasi, Completeness na Timeliness Penerangan

Urang teu tanggung jawab lamun informasi dijieun sadia dina loka ieu teu akurat, lengkep atawa kiwari. Bahan dina loka ieu disadiakeun kanggo inpo umum wungkul tur teu kudu relied kana atawa dipaké salaku budi dasar pikeun nyieun kaputusan tanpa konsultan sumber primér, leuwih akurat, leuwih lengkep atawa leuwih timely informasi. Sakur reliance dina material dina loka ieu di risiko Anjeun sorangan.
loka ieu bisa ngandung informasi sajarah nu tangtu. informasi sajarah, merta, teu kiwari sarta disadiakeun pikeun rujukan Anjeun wungkul. Urang cagar hak pikeun ngaropéa eusi loka ieu iraha wae, tapi urang teu boga kawajiban pikeun ngapdet inpo nu mana wae nu dina loka urang. Anjeun satuju yén éta téh tanggung jawab Anjeun ka ngawas parobahan loka urang.

Artikel 5 - Harga

Harga produk urang anu dituduhkeun di euro sagala pajeg kaasup (PPN jeung pajeg lianna lumaku dina tanggal ordo), iwal mun disebutkeun dituduhkeun sarta kaasup ngolah na pengiriman barang waragad. Dina hal urutan ka nagara lian ti metropolitan Perancis anjeun nu importir ti produk prihatin. tugas adat atawa pajeg lokal lianna atawa tugas impor atawa pajeg kaayaan bisa jadi payable. Ieu hak jeung sums henteu tanggung jawab EToko homo. Aranjeunna bakal di expense anjeun sarta mangrupakeun tanggung jawab anjeun budi, boh dina segi declarations sarta bayaran ka otoritas kompeten jeung awak nagara Anjeun. Urang mamatahan anjeun inquire ngeunaan aspék ieu kalawan otoritas lokal Anjeun. Kabéh pesenan paduli asal disebut payable dina euro. EToko homo cadangan hak ngaropéa harga na iraha wae, tapi produk ti bakal invoiced dina dasar tarif dina gaya dina waktu nu validasi tina urutan jeung tunduk kana kasadiaan. Produk tetep milik masarakat ngeunaan EToko homo dugi pembayaran pinuh ku harga. Perhatosan: pas Anjeun fisik nyandak diilikan tina produk maréntahkeun, résiko leungitna atawa ruksakna produk ditransferkeun ka anjeun.

Artikel 6 - modifikasi jeung Service jeung Harga

Harga pikeun produk urang pikeun ngarobah tanpa aya bewara subjék.
Urang cagar katuhu iraha wae ka ngarobah atawa ngaeureunkeun nu Service (atawa bagian mana wae atawa eusi nu tujuanana) tanpa aya bewara iraha wae.
Urang teu kudu jadi makéna Anjeun atawa ka pihak-katilu keur unggal modifikasi, parobahan harga, gantung atawa discontinuance of Service nu.

Artikel 7 - Produk atawa Services

produk atawa ladenan nu tangtu bisa jadi geus sadia sacara éksklusif online ngaliwatan website. produk atawa jasa ieu bisa jadi kudu jumlah kawates sarta subjék pikeun mulang atawa ukar ngan nurutkeun Kawijakan Return urang.
Kami geus dijieun unggal usaha pikeun nembongkeun sakumaha akurat sakumaha mungkin warna na gambar produk urang anu muncul di toko. Kami teu bisa ngajamin yen tampilan komputer monitor ngeunaan warna sagala bakal akurat.
Urang cagar katuhu, tapi teu obligated, pikeun ngawates penjualan produk atawa Services urang ka jalma, wilayah géografis atawa yurisdiksi. Urang bisa laksana katuhu ieu dina dasar kasus-demi-kasus. Urang cagar hak pikeun ngawates jumlah nu mana wae produk atawa jasa urang nawarkeun. Sadaya déskripsi produk atawa bedah produk nu ngarobah di kapan tanpa aya bewara, di budi kawijaksanaan urang subjék. Urang cagar hak ngaeureunkeun produk nu mana wae iraha wae. Sakur tawaran keur unggal produk atawa jasa dijieun dina loka ieu batal mana dilarang.
Urang teu ngajamin yén kualitas produk mana wae, jasa, informasi, atawa material séjén dibeuli atawa diala ku anjeun bakal papanggih ekspektasi Anjeun, atawa nu mana wae kasalahan dina Service bakal dilereskeun.

Pasal 8 - pemesanan

Anjeun tiasa mesen:

  • Di Internet: https://egay.shop

Informasi contractual geus dibere dina basa Inggris sarta bakal dikonfirmasi dina panganyarna dina waktu validasi tina urutan Anjeun. EToko homo cadangan bener teu ngadaptar mayar, sarta teu mastikeun hiji supados alesan wae sama sekali, utamana dina kasus masalah suplai, atanapi bisi tina kasusah ngeunaan urutan narima.

Artikel 9 - Validasi tina urutan Anjeun

Sagala urutan muncul dina https://egay.shop ramatloka nganggap éta adhesion kana Sarat jeung Kaayaan hadir. Sagala konfirmasi tina urutan ngakibatkeun adhesion lengkep sareng lengkep Anjeun ka kondisi umum hadir tina diobral, tanpa iwal atawa cagar. Sakabéh data disadiakeun jeung konfirmasi dirékam bakal bukti patut urus. Anjeun ngabewarakeun ka gaduh pangaweruh sampurna. The konfirmasi urutan bakal patut Signing jeung ditampa sacara sahiji operasi dilumangsungkeun. A kasimpulan tina informasi tina urutan anjeun bakal komunkasi ka anjeun via alamat e-mail ngeunaan konfirmasi tina urutan Anjeun.

Pasal 10 - pamayaran

Kanyataan ngeunaan validating urutan Anjeun ngakibatkeun pikeun anjeun teh kawajiban mayar harga dituduhkeun. Mayar tina purchases anjeun dijieun ku kartu kiridit sareng SSL énkripsi protokol aman.

Artikel 11 - Refunds, mulih & séntral

mulih:
Kawijakan kami lasts 30 poé. Mun 30 poé geus Isro ku saprak pameseran Anjeun, hanjakalna urang teu bisa nawiskeun anjeun ngabalikeun duit atawa tukeur.

Janten layak pikeun balik deui a, item anjeun kudu jadi henteu kapake sarta dina kaayaan anu sarua nu narima eta. Ogé kudu di bungkusan aslina.

Non-returnable Item:

  • kartu kado
  • produk software bisa diundeur
  • Sababaraha kaséhatan sarta perawatan pribadi item

Pikeun ngalengkepan anjeun balik deui, urang merlukeun hiji resi atanapi bukti pameseran.

Mangga ulah ngintunkeun pameseran Anjeun deui produsén.

Aya kaayaan tangtu dimana ukur refunds parsial anu dibales:

  • Sagala item teu dina kaayaan aslina, ruksak atawa leungit bagéan alesan henteu alatan kasalahan kami
  • Sagala item nu geus balik deui ti 30 poé sanggeus pangiriman

Refunds:
Sakali anjeun balik deui geus narima sarta inspected, urang bakal dikirim anjeun hiji email ngabéjaan yén kami geus narima item anjeun balik. Urang ogé bakal ngabéjaan tina persetujuan atanapi tampikan ti ngabalikeun duit Anjeun.
Mun anjeun disatujuan, teras ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis jadi dilarapkeun ka kartu kiridit atawa metoda aslina pembayaran, dina jumlah nu tangtu poé.

Telat atanapi leungit refunds:
Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit hiji acan, mimitina pariksa akun bank anjeun deui.
Lajeng ngahubungan parusahaan kartu kiridit anjeun, butuh sababaraha waktu sateuacan ngabalikeun duit anjeun sacara resmi dipasang.
Salajengna ngahubungan bank Anjeun. Aya mindeng sababaraha waktu pengolahan saméméh ngabalikeun duit keur dipasang.
Lamun geus rengse sadayana ieu jeung anjeun masih teu nampi ngabalikeun duit anjeun acan, mangga ngahubungan kami ku ngaklik IEUH.

Diobral Item:
Diobral item refunds anu dumasar kana harga diobral.

séntral:
Urang ukur ngaganti barang lamun aranjeunna cacad atawa ruksak. Lamun perlu tukeur eta pikeun item sarua, ngirim kami hiji email di hello@egay.shop.

hadiah:
Mun item nu ieu ditandaan salaku kado hiji lamun dibeuli shipped langsung ka anjeun, anjeun bakal nampa hiji kiridit kado keur nilai anjeun mulang. Sakali item balik geus narima, sertipikat kado bakal mailed ka anjeun.

Mun item nu teu ditandaan salaku kado hiji lamun dibeuli, atawa giver kado tadi ordo shipped ka diri masihan ka anjeun engké, urang bakal dikirim ngabalikeun duit ka giver kado na anjeunna bakal manggihan ngeunaan anjeun mulang.

pengiriman barang:

Anjeun bakal jawab Mayar pikeun waragad pengiriman barang sorangan pikeun balik item anjeun. waragad pengiriman barang anu non-refundable. Lamun nampi ngabalikeun duit a, biaya pengiriman barang balik bakal deducted ti ngabalikeun duit Anjeun.

Gumantung kana dimana anjeun cicing, waktu butuh pikeun produk Anjeun disilihtukeurkeun ngahontal anjeun, bisa rupa-rupa.

Mun anjeun ongkos hiji item leuwih $ 75, Anjeun kudu mertimbangkeun maké layanan pengiriman barang trackable atanapi purchasing asuransi ongkos. Simkuring teu ngajamin yén kami moal nampi item anjeun balik.

Artikel 12 - kasadiaan

produk urang nu ditawarkeun salami aranjeunna katingali dina website https://egay.shop na jeroeun wates stok aya. Pikeun produk non-bisi, nawaran urang anu matuh valid pikeun kasadiaan di suppliers urang. Dina hal unavailability sahiji produk sanggeus nempatkeun urutan anjeun, urang bakal ngabéjaan ku email. urutan Anjeun bakal otomatis batal sarta henteu debit bank bakal dilakukeun.

Artikel 13 - Taliwang

Produk anu dikirimkeun ka alamat pangiriman dituduhkeun mangsa proses urutan, dina waktos dituduhkeun dina kaca konfirmasi urutan. Bisi reureuh tina kiriman, hiji email bakal dikirim pikeun nginpokeun Anjeun konsekuensi mungkin dina waktos pangiriman anu geus dituduhkeun ka anjeun. Dina hal pangiriman ku pamawa a, Egay Toko teu bisa dicekel jawab telat pangiriman alatan unavailability of nasabah sanggeus sababaraha usulan for janjian. Dina kasus hiji pangiriman luar Uni Éropa, pajeg tambahan bisa dilarapkeun ku adat di asupna nagara panarima tina pangiriman ti. pajeg ieu tanggung jawab baé narima pesenan teh.

Artikel 14 - akurasi Billing na Émbaran Akun

Urang cagar hak ingkar urutan wae maneh nempatkeun jeung kami. Urang bisa, dina kawijaksanaan budi urang, ngawatesan atawa ngabolaykeun kuantitas dibeuli per jalma, per somah atawa per urutan. larangan ieu bisa ngawengku pesenan ditempatkeun ku atawa dina akun customer sami, kartu kiridit sami, jeung / atawa pesenan nu nganggo tagihan sarua jeung / atawa alamat pengiriman barang. Dina acara anu urang ngadamel robah atawa ngabatalkeun hiji urutan kami bisa nyobian ngabéjaan ku ngahubungan nu e-mail jeung / atawa alamat tagihan / nomer telepon disadiakeun wanoh urutan ieu dijieun. Urang cagar hak ngawatesan atawa nyaram pesenan yen, dina judgment budi urang, kaciri ditempatkeun ku dealers, resellers atanapi distributor.

Anjeun satuju pikeun nyadiakeun meuli ayeuna, lengkep jeung akurat jeung informasi keur sakabeh purchases dijieun di toko urang akun. Anjeun satuju promptly ngaropéa rekening Anjeun sareng inpo nu sejenna, kaasup alamat surelek sareng nomer kartu kiridit jeung kaping béakna, supaya urang bisa ngarengsekeun transaksi jeung kontak anjeun salaku diperlukeun.

Pikeun leuwih jéntré, mangga marios Kawijakan mulih urang.

Artikel 15 - Alus Pakakas

Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng aksés ka pakakas pihak-katilu leuwih nu urang ayakeun ngawas atawa boga kontrol nu mana wae atawa input.

Anjeun ngaku jeung satuju yén urang nyadiakeun aksés ka pakakas saperti "salaku geus" jeung "salaku sadia" tanpa HARANSI, Répréséntasi atawa kaayaan nanaon jeung tanpa dukungan nu mana waé. Urang bakal boga liability sama sekali timbul ti atawa anu patali jeung pamakéan Anjeun pakakas pihak-katilu pilihan.
Sakur dipake ku anjeun pakakas pilihan ditawarkeun ngaliwatan loka sagemblengna di risiko jeung kawijaksanaan anjeun sorangan jeung anjeun kudu mastikeun yén anjeun wawuh jeung jeung approve istilah dina nu pakakas anu disadiakeun ku panyadia pihak-katilu sasuai (s).
Urang ogé bisa jadi, dina mangsa nu bakal datang, nawiskeun jasa jeung / atawa fitur anyar ngaliwatan website (kaasup, sékrési parabot anyar jeung resources).

fitur sarta / atawa jasa anyar sapertos ogé jadi matapelajaran wajib pikeun Sarat ieu of Service.

Artikel 16 - Tumbu Katilu-Partéi

eusi tangtu, produk jeung jasa sadia via Service urang bisa ngawengku bahan ti pihak-pihak.

Tumbu pihak-katilu dina loka ieu bisa langsung Anjeun pikeun situs web pihak-katilu anu henteu gawe bareng urang. Urang teu tanggung jawab examining atawa evaluating eusi atawa akurasi jeung urang teu ngajamin jeung moal boga naon liability atawa tanggung jawab mana wae bahan pihak-katilu atawa situs web, atawa nu mana wae nu séjén bahan, produk, atawa layanan pihak-pihak.
Simkuring teu nanggungjawaban kana sadaya kanggo naon baé cilaka atawa Karuksakan patali ka beuli atawa pamakéan barang, jasa, sumberdaya, eusi, atawa naon baé transaksi sejenna dilakukeun dina sambungan kalawan situs web pihak-katilu. Mangga marios taliti kawijakan jeung praktek nu pihak-katilu sarta pastikeun anjeun ngartos aranjeunna sateuacan Anjeun kalibet dina urus sagala.

Keluhan, klaim, menggah, atawa patarosan ngeunaan produk pihak-katilu kudu diarahkeun ka pihak-katilu.

Artikel 17 - pamaké Comments, Eupan Balik sarta kiriman lianna

Lamun, dina pamundut urang, nu dikirim kiriman husus tangtu (pikeun éntri conto kontes) atanapi tanpa pamundut ti urang nu dikirim gagasan kréatif, saran, usulan, rencana, atawa bahan séjénna, naha online, ku email, ku mail pos, atawa lamun heunteu (koléktif, 'komentar'), anjeun satuju yen urang meureun, iraha wae, tanpa wangenan, edit, salinan, nyebarkeun, ngadistribusikaeun, narjamahkeun tur disebutkeun dipaké dina medium wae komentar wae nu maju ka kami. Kami jeung bakal jadi sahandapeun euweuh kawajiban (1) pikeun mulasara wae komentar dina kapercayaan; (2) mayar ganti pikeun sagala komentar; atawa (3) pikeun ngabales wae komentar.
Urang meureun, tapi teu boga kawajiban ka, monitor, édit atawa nyabut eusi urang nangtukeun dina kawijaksanaan budi urang dibeunangkeun, karasa ngancam, libelous, fitnah, porno, jorang atawa disebutkeun objectionable atawa ngalanggar intelektual nu mana wae pihak atawa Sarat ieu of Service .

Anjeun satuju yen komentar Anjeun moal ngalanggar sagala katuhu tina sagala pihak-katilu, kaasup hak cipta, dagang, privacy, kapribadian atawa katuhu pribadi atawa proprietary lianna. Anjeun salajengna satuju yen komentar Anjeun moal ngandung bahan libelous atawa lamun heunteu dibeunangkeun, kasar atawa jorang, atawa ngandung sagala virus komputer atanapi malware lianna nu bisa sagala cara mangaruhan operasi di Service atawa ramatloka patali. Anjeun teu bisa make alamat e-mail palsu, pretend janten batur lian ti diri, atawa lamun heunteu mislead kami atawa pihak-pihak sakumaha ka asal wae komentar. Anjeun solely nanggungjawaban kanggo komentar Anjeun nyieun na akurasi maranéhanana.

Simkuring nyandak henteu tanggung jawab tur nganggap euweuh liability pikeun sagala komentar panganyarna dipasang ku anjeun atawa pihak-katilu.

Artikel 18 - Émbaran Personal

kintunan Anjeun inpormasi pribadi ngaliwatan toko diatur ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang.

Artikel 19 - Kasalahan, kakirangleresan na Omissions

Aya kalana meureun aya informasi dina loka urang atawa di Service nu ngandung kasalahan pangseratan, kakirangleresan atawa omissions nu bisa nyaritakeun déskripsi produk, bedah, promosi, nawaran, biaya pengiriman barang produk, kali transit jeung kasadiaan. Urang cagar hak pikeun ngabenerkeun nu mana wae kasalahan, kakirangleresan atawa omissions, sarta pikeun ngarobah atawa ngapdet inpo atawa ngabolaykeun pemesanan lamun nu mana wae nu informasi dina Service atawa mana wae website patali téh taliti iraha wae tanpa aya bewara prior (kaasup sanggeus anjeun geus nyerah pesenan Anjeun) .

Urang migawe euweuh kawajiban pikeun ngapdet, ngajadikeun amandemen atanapi netelakeun informasi di Service atanapi dina sagala ramatloka patali, kaasup tanpa watesan, bedah informasi, iwal sakumaha diperlukeun ku hukum.

Taya dieusian update atanapi titimangsa dilarapkeun di Service atawa dina sagala ramatloka patali refresh, kudu dibawa ka nunjukkeun yén sakabéh informasi dina Service atawa dina sagala ramatloka patali geus dirobah atawa diropéa.

Artikel 20 - Mangpaat dilarang

Salian prohibitions séjén salaku diatur dina Sarat of Service, Anjeun dilarang ti ngagunakeun loka atawa eusina: (a) keur unggal tujuan dibeunangkeun; (B) ka solicit batur pikeun ngalakukeun atawa ilubiung dina nu mana wae nu meta dibeunangkeun; (C) ka ngalanggar mana wae internasional, féderal, aturan propinsi atawa state, aturan, hukum, atawa ordinances lokal; (D) pikeun ngalanggar kana atawa ngalanggar hak cipta intelektual urang atawa hak cipta intelektual batur; (E) ka ngaganggu, nyiksa, ngahina, cilaka, defame, fitnah, disparage, nyingsieunan, atawa ngabentenkeun dumasar kana gender, orientasi seksual, agama, suku, ras, umur, asal nasional, atawa cacad; (F) ka ngalebetkeun informasi palsu atawa nyasabkeun; (G) pikeun munggah atawa ngirimkeun virus atawa tipe séjén kode jahat nu bakal atawa bisa dipaké dina sagala cara nu bakal mangaruhan pungsi atawa operasi of Service atawa nu mana wae website patali, situs web séjén, atawa Internét; (H) pikeun ngumpulkeun atawa lagu informasi pribadi batur; (I) ka spam, phish, pharm, pretext, lancah, ngorondang, atawa kerok; (J) keur unggal tujuan jorang atawa teu pantes; atawa (k) ka ngaréwong atawa ngagilekkeun fitur kaamanan nu Service atawa website patali, situs web séjén, atawa internét. Urang cagar hak kana nungtungan pamakéan Anjeun tina Service atawa website patali pikeun violating salah sahiji kagunaan dilarang.

Artikel 21 - Bantahan of HARANSI; Watesan ngeunaan Liability

Urang teu ngajamin, ngagambarkeun atawa nawaran nu dipake anjeun service urang bakal uninterrupted, timely, aman atawa kasalahan-bébas.
Urang teu ngajamin yén hasil nu bisa dicandak ti pamakéan layanan bakal akurat atawa dipercaya.

Anjeun satuju yen ti jaman ka jaman urang bisa nyabut layanan pikeun période teu katangtu waktu atawa ngabolaykeun layanan iraha wae, tanpa aya bewara ka anjeun.
Anjeun dinyatakeun satuju yén pamakéan Anjeun tina, atawa henteu mampuh ngagunakeun, jasa nu aya dina resiko Anjeun budi. Ladenan tur sagala produk jeung jasa dikirimkeun ka anjeun ngaliwatan layanan nu aya (iwal sakumaha dinyatakeun nyatakeun ku kami) disadiakeun 'sakumaha geus' na 'sakumaha disadiakeun' pikeun pamakéan anjeun, tanpa wae ngagambarkeun, HARANSI ATAWA SYARAT NU nanaon, boh express atawa tersirat, kaasup HARANSI sadayana tersirat atawa kaayaan merchantability, kualitas merchantable, kabugaran pikeun tujuan husus, durability, judul, jeung non-ngalanggar.
Dina henteu hal wajib Egay Toko, direksi, perwira, pagawé, affiliates, agén, kontraktor, interns, suppliers, panyadia ladenan urang atanapi lisénsina moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala tatu, rugi, ngaku, atawa naon baé langsung, teu langsung, incidental, punitive, husus, atanapi Karuksakan consequential nanaon nu, di antarana, tanpa watesan leungit kauntungan, leungit sharing, tabungan leungit, leungitna data, waragad gaganti, atawa naon baé Karuksakan sarupa, naha dumasar dina kontrak, tort (kaasup lalawora), liability ketat atawa lamun heunteu, timbul tina pamakéan Anjeun tina salah sahiji layanan atanapi produk sagala procured ngagunakeun jasa, atanapi kanggo naon ngaku séjén patali sagala cara pikeun pamakéan Anjeun tina jasa atawa produk sagala, kaasup tapi teu diwatesan ka, sagala kasalahan atawa omissions di eusi sagala, atawa sagala leungitna atawa ruksakna nanaon nu ditanggung salaku hasil tina pamakéan dina layanan atawa eusi (atawa produk) dipasang, dikirimkeun, atawa lamun heunteu diwangun sadia via jasa, sanajan disarankan tina kamungkinan maranéhanana.

Kusabab sabagian nagara atawa jurisdictions teu ngidinan pangaluaran atawa watesan ngeunaan liability pikeun Karuksakan consequential atanapi incidental, dina nagara atawa jurisdictions misalna, liability kami bakal dugi ka extent maksimum diijinkeun ku hukum.

Artikel 22 - Indemnification

Anjeun satuju indemnify, membela sarta tahan bahya Egay Toko jeung urang kolot, subsidiaries, affiliates, mitra, perwira, direksi, agén, kontraktor, lisénsina, propaider laden, subcontractors, suppliers, interns jeung karyawan, bahya ti sagala ngaku atawa paménta, kaasup waragad attorneys lumrah ', dijieun ku sagala pihak-katilu alatan atanapi timbul kaluar tina breach anjeun Sarat ieu of Service atawa dokumén aranjeunna ngasupkeun ku rujukan, atawa palanggaran anjeun tina hukum wae atawa hak anu pihak-katilu.

Artikel 23 - Severability

Dina acara nu mana wae nu penyediaan Sarat ieu of Service ditangtukeun jadi dibeunangkeun, batal atawa unenforceable, rezeki saperti bakal mangkaning jadi enforceable ka extent fullest diijinkeun ku hukum lumaku, sarta bagian unenforceable bakal dianggap jadi severed ti Sarat ieu Service, tekad saperti teu kudu mangaruhan validitas jeung enforceability nu mana wae dibekelan sésana séjén.

Artikel 24- Terminasi

Kawajiban jeung Liabilities sahiji partai ditanggung saméméh tanggal terminasi bakal salamet nu terminasi tina kasapukan ieu keur sakabeh tujuan.

Sarat ieu of Service nu mujarab iwal jeung nepi ka terminated ku boh Anjeun atawa urang. Anjeun bisa jadi nungtungan Sarat ieu of Service iraha wae ku ngawartosan urang nu henteu deui hayang make Services urang, atawa lamun cease ngagunakeun loka urang.

Lamun di judgment budi urang Anjeun gagal, atawa urang nyangka yen anjeun geus gagal, sasuai jeung nu mana wae istilah atawa penyediaan Sarat ieu of Service, urang ogé bisa nungtungan kasapukan ieu iraha wae tanpa aya bewara anjeun bakal tetep nanggungjawaban kana sadaya keur sakabeh jumlah alatan nepi ka jeung kaasup tanggal terminasi; jeung / atawa sasuai bisa mungkir akses ka Services urang (atawa bagian mana wae nu tujuanana).

Artikel 25 - sakabéh pasatujuan

Kagagalan urang laksana atawa ngalaksanakeun nu mana wae nu ka katuhu atawa ka penyediaan Sarat ieu of Service teu kudu mangrupakeun hiji waiver of ka katuhu atawa ka rezeki saperti.

Sarat ieu of Service jeung kawijakan nu mana wae atawa aturan operasi panganyarna dipasang ku urang dina loka ieu atawa aya kaitannana ka Service The constitutes sakabéh kasapukan jeung pamahaman antara anjeun jeung urang jeung ngatur pamakéan Anjeun tina Service, superseding mana wae pasatujuan prior atawa contemporaneous, komunikasi jeung usulan , naha lisan atawa tulisan, antara anjeun jeung urang (kaasup, tapi teu diwatesan ka, mana wae vérsi prior tina Sarat of Service).

Sakur ambiguities dina interpretasi tina Sarat ieu of Service bakal teu bisa ditaksir ngalawan pihak drafting.

Artikel 26 - Liability

produk diusulkeun matuh jeung panerapan Perancis dina gaya. Tanggung jawab Egay Toko teu bisa aktipitas bisi non patuh kana panerapan sahiji nagara mana produk kasebut dikirimkeun. Éta téh tanggung jawab anjeun pikeun pariksa ku otoritas lokal nu kemungkinan of importing atawa ngagunakeun produk atawa jasa maksudna kana tatanan. Salaku tambahan, Egay Toko teu bisa dilaksanakeun jawab Karuksakan hasilna tina nyalahgunakeun produk dibeuli. Tungtungna tanggung jawab Egay Toko teu bisa dilaksanakeun makéna pikeun sagala kasulitan atawa ruksakna alamiah pikeun pamakéan Internét, kaasup putus di layanan, intrusion éksternal atanapi ayana virus komputer.

Artikel 27 - hukum berlaku bisi tina sengketa

Sarat ieu of Service jeung sagala pasatujuan misah whereby kami nyadiakeun Anjeun Layanan bakal diatur ku na ditaksir luyu jeung hukum Perancis.

Basa kontrak ieu Inggris. kaayaan ieu tina diobral anu poko keur hukum Perancis. Dina hal sengketa, pangadilan Perancis bakal hijina kompeten.

Artikel 28 - intelektual

Sakabéh unsur situs https://egay.shop aya na tetep di intelektual jeung ekslusif tina Egay Toko atanapi pihak katilu anu geus otorisasi Egay Toko mangpaatkeun aranjeunna. Taya hiji anu otorisasi ka baranahan, mangpaatkeun, rebroadcast, atawa ngagunakeun keur kaperluan naon sama sekali, sanajan sawaréh, elemen loka anu software, visual atawa sora. Sagala link basajan atawa hiperteks mastikeun dilarang tanpa idin ditulis express tina Egay Toko . Alesan ekslusif kanggo produk dituduhkeun sakumaha misalna dina pedaran maranéhanana anu intelektual jeung ekslusif tina Egay Toko. Naon baé alam atanapi légal nyalin sakabéh atanapi bagian tina desain ieu mangrupa makéna gugatan.

Artikel 29 - Robah mun Sarat Service

Anjeun tiasa marios versi nu panganyarna tina Sarat of Service iraha wae di kaca ieu.
Urang cagar katuhu, di kawijaksanaan budi urang, pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae Sarat ieu of Service ku ngeposkeun apdet jeung parobahan ka website urang. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa website urang périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka website urang atawa Service di handap nu posting nu mana wae parobahan Sarat ieu of Service constitutes ditampa parobahan maranéhanana.

Artikel 30 - Contact Émbaran

Patarosan ngeunaan Sarat Service kudu dikirim ka kami ku ngaklik IEUH.

en English
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca Catalàceb Cebuanony Chichewazh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Greekgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausahaw Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu
{