Baju jero tur Ukuran Swimwear Bagan

Baju jero tur Swimwear Ukuran Bagan egay

Cingcin Ukuran Bagan

Nuno - singket - baju jero Gay

€ 15,99 € 21,99

Anjeun salamet € 6,00 (27 %)

ukuran Bagan
100% SSL aman pamayaran
Checkout aman

Fitur:

  • Bahan: 95 katun% na 5% spandex
pengiriman barang Time

carana ngokolakeun

produk urang biasana kapal dina poé bisnis 1-5 (poé bisnis teu kaasup weekends atanapi libur).

Mun pesenan Anjeun kaasup barang populér ngalaman isu kasadiaan stock, urutan anu tiasa nyandak antara 5 - dinten bisnis 10 ngolah.

Balanja

Perhatikeun waktu pengiriman barang anu kapangaruhan ku adat, logistik, libur na seasonality.

Métode pengiriman barang daerah Pengiriman barang Time (Usaha Days estimasi)
Free pengiriman barang Amérika Sarikat 8 - 35
Kanada * 12 - 35
Britania Ageung, Perancis, Spanyol, Jerman, Walanda, Ukraina, Jepang, Bélgia, Dénmark, Finlandia, Irlandia, Norwégia, Portugal, Swédia, Swiss 10 - 40
Brazil, Argéntina, Chili, Peru, Colombia 15 - 45
Kabéh Nagara lianna 15 - 50

waktos pengiriman barang dihandap variasina kacida dumasar kana produk Anjeun mesen, 90% tina waktu eta bakal nyandak hiji waktos pondok ti waktu ka maksimum nu didaptarkeun di luhur.

* Mangga jadi sadar yen alatan waktu ngayakeun tambahan ditumpukeun ku Kanada Border Badan Layanan, bungkusan internasional baku butuh nepi ka 3 bulan datang kana Kanada tina gudang kami di Asia.

Pangiriman & mulih

Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang global

urang nawiskeun Pangiriman haratis Di sakuliah dunya keur unggal item, henteu meuli minimum diperlukeun.

Kabéh pesenan anu poko keur adat jeung waragad tugas sakumaha didefinisikeun ku nagara tina impor. Adat jeung waragad tugas teu kaasup dina urutan anjeun jeung / atawa total pengiriman barang.

Egay Toko teu jawab waragad pakait sareng impor. Sakabéh waragad kudu dibayar ku panarima parsél.

item anjeun bisa anjog di sababaraha bungkusan, tanpa wae biaya tambahan.

Mangga mastikeun yén alamat anjeun input anu bener.

Sakali urutan anjeun geus shipped, anjeun bakal nampa hiji konfirmasi ongkos via email kalawan jumlah tracking.

mulih Kawijakan

Lamun henteu ditumpes wareg jeung pameseran Anjeun, Anjeun bisa balik deui produk pikeun kami dina 30 poé pikeun ngabalikeun duit produk pinuh.

waragad pengiriman barang anu non-refundable jeung anjeun bakal jawab Mayar pikeun waragad pengiriman barang sorangan pikeun balik item anjeun. Lamun nampi ngabalikeun duit a, biaya pengiriman barang balik bakal deducted ti ngabalikeun duit Anjeun.


en English
af Afrikaanssq Shqipam አማርኛar العربيةhy Հայերենaz Azərbaycan dilieu Euskarabe Беларуская моваbn বাংলাbs Bosanskibg Българскиca Catalàceb Cebuanony Chichewazh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文co Corsuhr Hrvatskics Čeština‎da Dansknl Nederlandsen Englisheo Esperantoet Eestitl Filipinofi Suomifr Françaisfy Fryskgl Galegoka ქართულიde Deutschel Greekgu ગુજરાતીht Kreyol ayisyenha Harshen Hausahaw Ōlelo Hawaiʻiiw עִבְרִיתhi हिन्दीhmn Hmonghu Magyaris Íslenskaig Igboid Bahasa Indonesiaga Gaeligeit Italianoja 日本語jw Basa Jawakn ಕನ್ನಡkk Қазақ тіліkm ភាសាខ្មែរko 한국어ku كوردی‎ky Кыргызчаlo ພາສາລາວla Latinlv Latviešu valodalt Lietuvių kalbalb Lëtzebuergeschmk Македонски јазикmg Malagasyms Bahasa Melayuml മലയാളംmt Maltesemi Te Reo Māorimr मराठीmn Монголmy ဗမာစာne नेपालीno Norsk bokmålps پښتوfa فارسیpl Polskipt Portuguêspa ਪੰਜਾਬੀro Românăru Русскийsm Samoangd Gàidhligsr Српски језикst Sesothosn Shonasd سنڌيsi සිංහලsk Slovenčinasl Slovenščinaso Afsoomaalies Españolsu Basa Sundasw Kiswahilisv Svenskatg Тоҷикӣta தமிழ்te తెలుగుth ไทยtr Türkçeuk Українськаur اردوuz O‘zbekchavi Tiếng Việtcy Cymraegxh isiXhosayi יידישyo Yorùbázu Zulu
{